Den lille massageskolan

Förra helgen var det igen dags för det årliga SPA-helgen med jobbet. I år var målet några mil från Skövde. Naturligtvis kom inte tåget i rätt tid, för att vara ärlig, det kom inte alls men det kom ett annat tåg som tog oss till vår slutdestination (heter det så?? d e s t i n a t i o n, fint värre). Resan gick alldeles utmärkt med medbragt vin och tilltugg. Fnitter och lite till med 12 stycken damer som skall vila.

När man är på SPA skall man vara riktigt på hugget. Man skall vara med på yoga (inte jag, har varit det en gång och då slog jag knut på mig själv (inte dåligt med övervikt)). Simma i bassäng kan man göra men inte jag. Smutsigt och inte vet man om några kissar i vattnet heller. Norska som jag är blir det TUR, en lång tur. Trevligt och även nyttigt men eftersom det ingick 2 aktiviteter var jag liksom tvungen att göra något mer en bara gå på tur.

Jag har många fel och brister men en av de värsta är att jag ibland, när jag blir lite nervös och vet att jag måste hålla mig för skratt, ja då, just det börjar jag skratta väldigt väldigt mycket. En arbetskamrat och jag bestämde oss att vi skulle gå på avslappning. Fina grejer. Man får ligga på en madrass och bredvid ligger någon du inte känner. Du får ligga helt still, du får besked om att det är OK att somna men om du snarkar kommer informatören att nypa dig i stortån. Ja, du får ju inte störa någon. Alltså la jag mig närmast dörren i fall jag skulle få skrattnojan. Det gick alldeles förträffligt. Jag menar, jag är ju vuxen. Jag märkte att jag "började somna" och drömde om rödlök??

Dagen efter (söndag 14 februari, alla hjärtans dag). Polaren meddelar mig att hon har anmält både sig själv och mig till "lille massageskolan". Jättekul tyckte jag. Men något blev väldigt fel.

Lägg inga aspekter i detta men är det kärlekshelg och 5 st par skall lära sig massera varandra  blev det i mitt fall väldigt väldigt fel. 4 st söta ungdomspar sätter sig bredvid varandra. Flickorna ser ut som sugrör, pojkarna har börjat till skägg. Och jag och polarn. Bägge lite och lite mera överviktiga. Gissa om vi skrattade.

Nåja, vistelsen var riktigt trevlig men jag måste erkänna att vi har skrattat en del på jobbets sista veckorna.

Var rädda om er, även om det är kallt så är det ett lyxbekymmer.

Kommentarer
Postat av: Orchid

Härligt med SPA-helg och en massa fnitter, som man minns länge efteråt!

Ha det så gott!

Ingegerd

2010-02-24 @ 10:05:17
URL: http://kidsandorchids.blogspot.com/
Postat av: Bokmalen

Å, nu fick du även mig att fnittra... ;) Vad härligt med spa-helg å att få skratta, hur härligt är inte det!!? ;)

StorKramen, Maria

2010-02-24 @ 19:33:10
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Härligt Kjersti! :-)

Jag är också en sån fnitterfia när jag blir lite nervös ;-)

På Ryggis skulle vi ha avslappning också...till följd att två stycken föll i sömn med en tävlan vem som kunde snarka högst.

Vi andra höll på att garva ihjäl oss, så nån bra avslappning vart det ju inte, men vi fick oss ett härligt skratt:-)Tusen värmande kramar i kylan!

2010-02-26 @ 19:12:21
URL: http://zaphira-mitt liv.blogspot.se
Postat av: Maria

Grymt härlig blogg du har. Skrattade gott när jag läste detta inlägg. Hit kommer jag flera gånger :)

2010-03-19 @ 23:02:49
URL: http://hundramil.blogspot.com
Postat av: Lena

Halloj vännen,

Så härligt med spa, skratt och lycka. Att skratta när man är nervös verkar vara väldigt vanligt så fortsätt med det. Jag skrattar eller snarare fnittrar när jag ställs inför en pinsam situation och det kan ställa till en hel del problem. Speciellt om man är ensam kvinna i en bunt med karlar. Då får man blicken "Jaha här har vi ännu ett tomt skal". Men jag bjuder på det för de skulle bara veta. hehe

Ha en riktigt skön söndag!

kramis

2010-03-28 @ 15:01:33
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Lena

Men vännen vart har du tagit vägen??

Orolig

2010-11-05 @ 14:41:20
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Lena

Hoppas att du fortfarande läser kommentarerna på din blogg. Tack för ditt fina goa inlägg. Har saknat dig. Hoppas att allt är bra med dig och familjen. Sköt om sig nu!

Kramis

2011-01-31 @ 08:06:19
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Lena/Aforia

Skickar tillbaka en jättekram. Har saknat dig!

Kramis kramis kramis

2011-03-31 @ 22:11:02
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Aforia

Kikar bara in och säger Puss!

2011-09-13 @ 19:53:38
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: engelsson

Hittade hit av en slump under en av mina eviga irrfärder i bloggvärlden.. O det e jag verkligen glad över.. Har läst här o där bland dina texter o du berör mig.. återkommer säkert..

2011-09-14 @ 19:10:23
URL: http://engelsson blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0