Den lille massageskolan

Förra helgen var det igen dags för det årliga SPA-helgen med jobbet. I år var målet några mil från Skövde. Naturligtvis kom inte tåget i rätt tid, för att vara ärlig, det kom inte alls men det kom ett annat tåg som tog oss till vår slutdestination (heter det så?? d e s t i n a t i o n, fint värre). Resan gick alldeles utmärkt med medbragt vin och tilltugg. Fnitter och lite till med 12 stycken damer som skall vila.

När man är på SPA skall man vara riktigt på hugget. Man skall vara med på yoga (inte jag, har varit det en gång och då slog jag knut på mig själv (inte dåligt med övervikt)). Simma i bassäng kan man göra men inte jag. Smutsigt och inte vet man om några kissar i vattnet heller. Norska som jag är blir det TUR, en lång tur. Trevligt och även nyttigt men eftersom det ingick 2 aktiviteter var jag liksom tvungen att göra något mer en bara gå på tur.

Jag har många fel och brister men en av de värsta är att jag ibland, när jag blir lite nervös och vet att jag måste hålla mig för skratt, ja då, just det börjar jag skratta väldigt väldigt mycket. En arbetskamrat och jag bestämde oss att vi skulle gå på avslappning. Fina grejer. Man får ligga på en madrass och bredvid ligger någon du inte känner. Du får ligga helt still, du får besked om att det är OK att somna men om du snarkar kommer informatören att nypa dig i stortån. Ja, du får ju inte störa någon. Alltså la jag mig närmast dörren i fall jag skulle få skrattnojan. Det gick alldeles förträffligt. Jag menar, jag är ju vuxen. Jag märkte att jag "började somna" och drömde om rödlök??

Dagen efter (söndag 14 februari, alla hjärtans dag). Polaren meddelar mig att hon har anmält både sig själv och mig till "lille massageskolan". Jättekul tyckte jag. Men något blev väldigt fel.

Lägg inga aspekter i detta men är det kärlekshelg och 5 st par skall lära sig massera varandra  blev det i mitt fall väldigt väldigt fel. 4 st söta ungdomspar sätter sig bredvid varandra. Flickorna ser ut som sugrör, pojkarna har börjat till skägg. Och jag och polarn. Bägge lite och lite mera överviktiga. Gissa om vi skrattade.

Nåja, vistelsen var riktigt trevlig men jag måste erkänna att vi har skrattat en del på jobbets sista veckorna.

Var rädda om er, även om det är kallt så är det ett lyxbekymmer.

RSS 2.0