Helg utan Victor

Nu har han då åkt, min lille skrutt. Liten och liten, snart 12 år men ändå. Nu sitter han på bussen med sin klasskompisar. Under lång, lång tid har det sparats till denna klassresa ut i Stockholms skärgård. Det har sålts tulpaner, ljus och hyacinter. Det ser ut att bli en fin och solig helg som tur är.

Pappa (curlingfarsan) har naturligtvis packat så fint efter en ordentlig lista som Victor kom hem med från skolan. Det var bara 2 saker som Victor undrade lite över. Det stod varken mobiltelefon eller hårvax. Alltså hur fixar man en HEL helg i Stockholms skärgård utan mobil och vax???

Ja, hur klarar man det? Jo, det är nämligen så Victor att inga barn får ta med sig mobilen eftersom ni nu skall göra andra saker som t ex bada, ha olika tävlingar osv. Alla dina bekanta får klara sig utan alla dina SMS i helgen.  Eftersom ni kommer att ha fullt upp så är det väl inte så viktigt med hårvaxet heller, eller? OK så var det bara att kompromissa. Mobilen hemma, hårvax med.

Det är lugnt säger Victor, jag jag messat alla att jag är borta över helgen och är UTAN mobil. Själv skall jag ta mig till ögonläkaren för att kolla om det finns något att göra åt mina rödsprängda ögon.

Ha en fin helg och njut för snart är det måndag och om bara ca 1 månad börjar det bli mörkare igen.

Kommentarer
Postat av: Janne

Curlingpappa, ha, nu är han inte hemma, så ikväll är det fest hos kompisar och sen ska gräsmattan klippas igen, blommor planteras så vi hinner inte sakna honom förrän han står på busshållplatsen igen på söndag em.Ses i em kära frun.

Janne

2009-05-29 @ 12:17:05
URL: http://antiaging.blogg.se/
Postat av: Marie-anne

Hej Kjerti, vill komma in och önska dig en fin helg varm kram från marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

Postat av: Charlotte

Jaa, det är inte illa av en kille i den åldern att vara utan mobil OCH hårvax!!! :-)Åååååhhhh tyyyyyst på dej Kjersti...inte vill vi bli påminda att det blir mörkare snart igen heller, nu när vår hägg blommar!!! :-DHa en bra Pingst!

Kram!

2009-05-30 @ 00:31:31
URL: http://zaphira-mittliv.blogspot.com
Postat av: Maria [Fotoblogg]

Snygg header!

2009-05-30 @ 00:38:02
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Hoppas dom får trevligt på klassresan!! Å att ni därhemma oxå klarar er utan att oroas för mycket!! ;)

Solen skiner å vi gör ett matuppehåll inne, annars blir det till att vara ute så mycket som möjligt!! Årets varmaste å finaste dag är det!!

Stor Kram, Maria

2009-05-30 @ 14:40:21
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0