Jag har ställt till det för mig

När hösten var på det mörkaste och tråkigaste satt vi tanter på jobbet och alla tyckte det var en så fruktansvärd årstid vi gick till mötes. (Hör ju själv hur gnälligt och tantigt  det låter) Hösten har väl alltid varit mörk eller hur? Plötsligt fick jag liksom nog av allt gnäll så jag säger högt och tydligt att det ÄR BARA ATT GILLA LÄGET för vad annars skall man göra tyckte jag. Om jag i dag kunde bita av mig tungan skulle jag ha gjort det för när jag klagar på något på jobbet, vad tror ni svaret blir. Det är BARA ATT GILLA LÄGET.  Har varit förkyld, halsont, hängig, vinterkräksjukan. Jag vågar snart  inte säga något. DET ÄR BARA ATT GILLA LÄGET är svaret jag får. Gnäll inte.

Nu har promenad-Karina och jag äntligen kommit i gång med våra promenader. I kväll blev det 2 timmer i dåliga kängor. (Kristina du håller tyst om mitt dåliga skoköp hihi). Nu sitter jag här, nyduschad men en fundering hur jag i hela friden skall ta mig till jobbet i morgon. Jag har med min inte så smidiga kropp tittat under fötterna, blåsor, kokheta, förhårdnader. Jag kan inte förflytta mig (annars hade jag legat för länge sedan). Victor har till salu sina skor med hjul där bak, kommer inte i håg vad de heter. tyvärr storlek 33 eller 34. Hade ju varit perfekt att glida in med i morgon. Träningsvärk gumman? Nix.

I morgon måste jag ta god tid på mig till jobbet. Varje steg från bilen till trappan blir ett rent j...... Snälla kollegor. säg det inte. DET ÄR BARA ATT GILLA LÄGET.

Nu skall jag smörja in mig med en underbar salva IceDancer, epoch. Finns inget bättre. Se när stjärnor på is börjar igen då är jag naturligtvis med.  Med en liten piruett säger jag god natt.

Kommentarer
Postat av: Kristina Birkesten

Ja, jag lovar att inte säga något om ditt dåliga skoköp! Hi, hiTusan också! Det gick med andra ord inte att gå in dom blöta?

Men fick du blåsor då eller när du gick torrt?

Med dubbla strumpor är det meningen att strumporna ska ta friktionen och inte fötterna...Himla otur och onödiga pengar, sätt in dom på blocket eller nåt!

Men, ja det är bara att gilla läget! Fniss!Stora varma kramen!

2009-01-15 @ 00:45:04
URL: http://kristinasryggdagbok.blogg.se/
Postat av: Kära maken

Vill bara påpeka att tack vare Icedancerkrämen så dansade frun till jobbet i morse - kul att gilla "det" läget!!huvudingredienser i salvanNaturlig vildmynta (Menta arvensis) - används av urbefolkningar för att lindra värk och smärtaHästkastanj - stimulerar trötta värkande benMentol - känd för sina kylande egenskaper. Har även en lugnande och uppfriskande effektPepparmyntolja - stimulerar huden och ger en kylande känslaDessutom ingen som helst inblandning av alkohol eller petroleumrester.Sist men inte minst så går 1.75 kr per tub till plantering av träd i det fattiga Afrikanska landet Malawi.Janne

2009-01-15 @ 09:19:15
URL: http://antiaging.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Ojoj din stackare, men som sagt, det är bara att gilla läget ;-)Tur att krämen där funkar!!! Måste nog inhandla en sån :-)Kramar!

2009-01-15 @ 10:22:54
URL: http://zaphira-mittliv.blogspot.com
Postat av: Bokmalen

Hua för dåliga skor å vad dom kan ställa till med. Men när det gäller "gilla läget" så är det ett uttryck jag fått veta att man inte kan anväda i alla sammanhang. Ibland så måste man tänka att, ok, nu är det såhär! Så hur ska jag "förhålla" mig till det!? Att "gilla läget" är passivt medans om jag väljer hur jag förhåller mig till rådande läge, då väljer jag aktivt. Man kan ju oftast välja att tänka possitivt men det finns ofta folk runtomkring en som är negativa. Då brukar jag välja att inte dras med utan försöka allt jag kan att vara just possitiv. Å det har hänt många gåner att dom har tackat mig för att deras inställning ändrats...

Hoppas dagen gick bra trots onda fötter!?? Önskar dig en trevlig kväll! Kramen, Maria

2009-01-15 @ 17:30:54
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ja jag har varit risig ett slag, men nu är det bättre, borta höll jag på att skriva, men så är det icke. Men som sagt - det är bara att gilla läget och plugga vidare för glatta livet. Ha en näve näsdukar till hands bara :) Lycka till med fossingarna. Kraam

2009-01-15 @ 20:03:04
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Orchid

Är du säker på att man måste gilla ALLA lägen här i livet! Jag kan hålla med om att man verkligen försöker gilla dom flesta lägena, men kanske inte orkar till 100 %.

Med hopp om en skön helg!

Ingegerd

2009-01-18 @ 10:56:56
URL: http://kidsandorchids.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Jodå, visst vet jag det, trots bibeln så blir det ofta städ på söndagar iaf, just för det är så skönt att städa ut en veka och in med en ny haha. Jag pluggar psykologi och småföretagande nu :) Så det går före det mesta, även smutsen i hörnen. Kraam

2009-01-19 @ 11:05:51
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Såg en föreläsning på Svt. Det var en läkare där, han var helt fantastisk och han tog upp det här med gnäll. Och på arbetsplatser.Många tycker att deras gnäll endast berör dem. Men om jag sitter i samma badkar som dig och kissar så berör det ju inte alls bara mig. På en arbetsplast så sitter man i samma badkar.Så du gjorde klokt i att få ett slut på kissandet:.)Ja, den där kommentaren var... hm... ja, inte en fin kommentar, den sårar nog många, men hon visar i alla fall all sin elakhet, dumhet och okunskap i ett... så nu får vi en chans att bemöta detta!Därav sårvårds och pekfingerinlägg...

2009-01-19 @ 19:25:01
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Orchid

Tack för kommentaren i min "nya" blogg. Du inspirerar mig att ta fler och bättre foton! Jag ska verkligen försöka. Det är så roligt!

Kram!

Ingegerd

2009-01-19 @ 22:28:31
URL: http://kidsandorchids.blogspot.com/
Postat av: Ida

Hejsan..

Jag kikade in här på din mysiga sida..

Känner igen mig så i detta inlägg..

JObbigt när man ska behöva vakta tungan..

Ha en fin dag.

Kram

2009-01-28 @ 13:01:28
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0