Hjääälp! Vad har hon gjort för fel?

Hej hej! (Victor här igen)

Något är fel på mammas "översikt" - ni vet när man loggar in på blogg.se så finns det ju översikt och då ser man ju alltid om nån skrivit nån kommentar. Nu har den "funktionen" försvunnit och hon måste kolla igenom vaaaaarenda inlägg för att se om hon fått nån rolig kommentar. Mamma är så ledsen att hon inte orkar skriva själv, utan jag måste! ;-)

Hon hälsar, kram. Hjälp henne!


Kommentarer
Postat av: Lena

Hmm, kan det vara så att någon bock i inställningar har hamnat fel? Kolla där för oftast har man lyckats fiffla till det just under inställningar.

kram

2009-02-02 @ 20:59:19
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Sanna

Kommentarerna kommer tillbaka imorgon, de har hänt de flesta på blogg.se, men de har inte försvunnit utan dom håller på och fixar med något. Står mer på blogg.se:s startsida :) Kraam

2009-02-02 @ 22:05:58
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Kristina Birkesten

Victor!

Jag har också haft strul med mitt så Sanna har nog rätt. Jag fattade det som att dom byter en server och då kan det haka upp sig.Hälsa mamma att hon inte får ge upp och ge henne en kram och kram till dig också!

2009-02-02 @ 22:19:01
URL: http://kristinasryggdagbok.blogg.se/
Postat av: Orchid

Hälsa mamma att det nog ordnar sig. Kanske det är Victor som fixar till det. Annars det här med datorer, vad som helst kan hända fast man inte begriper!

Ha det så gott!

Ingegerd

2009-02-02 @ 22:32:52
URL: http://kidsandorchids.blogspot.com/
Postat av: Mamma Melissa

Nix inget är fel i mallen. Läs på www.blogg.se, startsidan så förstår ni.De har kört någon uppdateringsgrej i tv å dagar och då försvinner allt tillfälligt, men de har lovat att allting skall komma tillbaka under morgonen nu... jag blev också fundersam men ett tips är att alltid läsa på info.blogg.se och se om de har fixat något särskilt, typ som när hela designen blev knäpp... också pga blogg.seMen allt skall komma tillbaka, ingen fara.

2009-02-03 @ 06:25:24
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0