Titta, men kommentera inte.

Vid lunchen på jobbet i dag berättade en kollega hur hon hade fixat och trixat med sin blogg i helgen. Lagt upp fina bilder av saker hon hade gjort (duktig med handarbete), tips om god mat osv. En riktig duktig fotograf är hon också. "Det är så tråkigt" sa hon. "Jag kollar att jag har haft många besökare men 0 kommentarer". Varför är det alltid så frågade hon. Eftersom jag själv inte basunerar ut att jag har en blogg höll jag mig lite i bakgrunden men hon har ju så rätt. Jag känner mig nästan mobbad sa hon.

Jag är inte speciellt aktiv i bloggvärlden, kul att kommentera mina favisar och ibland få någon enstaka kommentar men mer än så blir det inte. Jag måste faktiskt hålla med kollegan till viss del (eller för att vara ärlig, till stor del). Många gör så fint, tar bilder, bjuder på både roliga saker och saker om livet i stort men får ingen respons.

Hata mig inte men kanske är det så att om man känner sig mobbad skall man inte blogga.

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Tror det ligger nåt i det du säger!! Jag bloggar mest för min egen skull. Nu när jag blev sjukskriven så har "bloggvärlden" typ räddat mig. Jag ligger vid datorn å känner mig delaktig i världen på ett annat sätt än om jag varit utan. Sen att jag träffar på trevliga vänner är ju inte helt fel det heller men om man "tillåter" sig att känna sig mobbad av att det inte är några kommentarer, då kanske man ska tänka igenom varför man bloggar!!?? Annat är det ju när kommerntarerna blir elaka å så...

StorKramen, Maria

2009-04-20 @ 20:51:21
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: [ Erika's Viktresa ] -21kg! Före&Efter bilder ute nu!

Alltså, han hade ingen bricka eller leg på sig. Presentera sig inte alls. Frågade sköterskan om råd och medicinering. Helt sjuk i huvudet!Jo ja funderar oxå på o anmäla!

2009-04-20 @ 21:57:49
URL: http://lifeabouterika.blogg.se/
Postat av: [ Erika's Viktresa ] -21kg! Före&Efter bilder ute nu!

Sunt förnuft. Inga förbud. Små träning osv. Tacos är ej farligt att äta ;)

2009-04-20 @ 22:19:19
URL: http://lifeabouterika.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Du har så rätt! Men ibland så kan jag vara tacksam för att det bara är "rätt" personer som kommenterar... alla som besöker bloggen har tyärr inte goda avsikter...Och psst... det känns som en liten pojk... men det är en hemlis:.))

2009-04-21 @ 01:28:11
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: bibbi

Du har så rätt så, men jag tänker på varför jag bloggar - för mig har det varit som terapi samt att mina nära i Sverige kan läsa hur jag har det. Sen är det också roligt att gå tillbaka och läsa hur jag mått och vilka tankar jag har haft.

2009-04-21 @ 07:22:31
Postat av: Orchid

Jag ligger också ganska lågt i bloggvärlden. Jag har några favoriter och dom läser jag och även kommenterar. Jag bloggar mest för att mina vänner där jag bodde tidigare ska kunna läsa om hur jag har det numera. Och så är det så kul att fotografera också. Framför allt blommor. Även änglaföräldrar ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Kram på dig!

Ingegerd

2009-04-21 @ 10:06:51
URL: http://kidsandorchids.blogspot.com/
Postat av: Daniel

icke respons e det tråigaste som finns.Därför svarar jag aldrig med SV: svar utan tar mej alltid att läsa bloggar och uppmuntra folk.Viktigt med feedback.

2009-04-21 @ 12:07:14
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

KLART du er velkommen i Daniel og mitt bryllup. Jeg er jo norsk også!! :D

2009-04-21 @ 14:50:05
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag bloggar för min egen skull, för att jag tycker det är skoj men visst tusan är det trist att folk inte bara kan säja hej. Jag har till o med lagt ut instruktioner för dummies...hihi...

2009-05-21 @ 10:36:41
URL: http://xahxa.blogg.se/
Postat av: Toffs

Har precis hittat hit, till din härliga blogg. Jättefin! Jag bryr mig inte egentligen om kommentarer, men visst är det trevligt när folk läser! Kram kram till dig och barn, änglabarn och karl!

2009-06-09 @ 11:54:24
URL: http://gilgamesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0